Complicaties binnen het contractenrecht?

Posted on Posted in Geen categorie

Het overeenkomstenrecht is misschien wel het meest gebruikte recht in het leven van een student. Even snel een broodje halen bij de Albert Heijn To Go en dan nog even een ritje met de tram. De hele dag door sluiten we allemaal overeenkomsten zonder daar over na te denken. Het is immers vanzelfsprekend geworden dat wij inchecken bij de NS of GVB.

Toch kunnen er ook wel eens contracten of overeenkomsten ‘fout’ gaan. Misschien wordt er wel eens een koptelefoon of een shirt van een webwinkel verkeerd geleverd, maar hoe zit het nu eigenlijk als een pakket daadwerkelijk zoekraakt en de webwinkel jou daarvan de schuld geeft? Er kunnen diverse complicaties optreden binnen het contractenrecht.

Naast het bijzondere overeenkomstenrecht zoals huurrecht en arbeidsrecht, kunnen wij jou ook adviseren over de diverse contracten die je als student aangaat. Heb jij vragen over een contract of overeenkomst of wil je er zelf graag een opstellen? Neem dan gerust contact op dan bespreken we de mogelijkheden.

Ook kan het zijn dat jouw verzekeringsmaatschappij weigert om een schadebedrag uit te keren, terwijl je hier wel recht op hebt. Voorkom moeilijke en langdurige dialogen met de verzekeraar en neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *